Hei jälleen, toverit!

Olen pahoillani – jälleen kerran – etten ole kirjoitellut ja päivitellyt täällä. Olen aika huono pitämään blogia, mutta minkäs teet. Tuskinpa täällä kovin moni edes käy.

Mutta nyt pikaiset 2010-2011 katsaukset:
-    joululoma ensin Salossa, sitten Helsingissä, sitten taas Salossa
-    Merkittävimmät joululahjat: Thomas Harrisin Punainen lohikäärme ja Hannibal –kirjat, Dexterin toinen tuotantokausi, Leinikki-lelu, villasukat, Toy Story 2 (PlayStation)-peli, kolme levyä, johon on koottu venäläisten säveltäjien (Prokofjev, Rimski-Korsakov) musiikkia, Eisbrecherin levy ja huoneeseeni uudet stereot
-    En ole nähnyt Arikkaa pitkään aikaan – äiti yrittää saada aikaa vieläkin
-    Koulussa menee päin hornaa, kävin opon kanssa juttelemassa, josko vaihtaisin Salon aikuislukioon tai jonnekin muualle
-    Aloitan varmaan nupossa (sieltä sitten Turkuun tai Helsinkiin psykoterapiaan)
-    Olen ajatellut hankkia kesätöitä
-    Nyt Uuden Valtakunnan kanssa kova sana on Monty Python (johon minä ja Miki hurahdettiin joululoman aikana)

Että sellaista. Jos jotakuta kiinnostaa tietää enemmän, niin kysykää.

Muttamutta…
Tänään kymmeneksi kouluun ja kahdeksi takaisin kotiin. Eilen otin psykologian kakkoskurssin pois, sillä en vain yksinkertaisesti jaksanut. Äidinkieli ei jaksa sekään kiinnostaa enää yhtään, matematiikka on vaikeata, sillä Vladimir-fiilistä ei ole nimeksikään (ja sen avulla selvisin ensimmäisen kurssin), maantiede nyt on tunnetustikin ihan anaalista, eikä englantikaan tunnu olevan suosikkiaineitani. Typerää kyllä, ainoa kiva aine tässä jaksossa oli psykologia, mutta sen takia päivistäni tulisi niin pitkiä.

Yritän nyt kuitenkin elää päivä kerrallaan ja selvitä tavalla tai toisella. Ehkä se on vaikeaa, mutten nyt jaksa ajatella sen vaikeutta tai helppoutta. Onneksi on Miki, Monty Python, Uusi Valtakunta, LBP2 ja kirjoitustaito ja –into, joka iski tänään äidinkielentunnilla kuin nyrkki perseeseen.

Näin viimeyönä unta, jossa minä, SackboyPalin, SackboyJones ja Miki mentiin ympäri Saloa ja sanottiin kaikille vastaantuleville ”Good evening” sillä samalla häröllä äänensävyllä, jolla Terry Jones puhuu MP:n Interesting people sketsissä :D.



Mutta toistaiseksi näkemiin ja hyvät illat, toverini. Adieu.

- Haikeri
 

ps. Olen koko päivän kuunnellut Walter Murphyn A Fifth of Beethovenia, joka on nyt yksi suosikkibiisejä LittleBIGplanet2:sta :)