Hyvää iltaa, rakkaat toverini

Pahoittelen – jälleen kerran – sitä, etten ole kirjoitellut tänne oikein mitään. Viimeinen päivitys oli lähemmäs kuukausi sitten, joten nyt päätin, että uuden ulkoasun myötä voisin päivitellä ainakin talvikuulumiset suht aktiivisesti.

Ostin tuossa muutama viikko sitten uuden, tai siis UUDET hamsterit, hybridiveljekset nimeltänsä Eversti Douglas Van Cleef ja Sheriffi Clint Van Cleef. Pojat ovat oikein suloisia jokseenkin hieman ujoja.


Nikolai on nykyään paremmalla tuulella ja samanlainen pönäkkä bodari kuten veljensä (siskonsa) Dieter.

Mutta että miten minulla? Noh, en oikein itsekään tiedä. Välillä vituttaa, sitten naurattaa, sitten voisin repiä kaikilta – paitsi Mikiltä – päät juurineen irti, sen jälkeen taas olen onnellinen ja lauhkea, mutta sitten vaivun epätoivoon. Että aika ailahtelevaa on. Hyvin ailahtelevaa. Mikin kanssa minulla menee edelleenkin hyvin, etten usko ajoittaisen oman pahan oloni johtuvan hänestä tai meistä :3.

En ole nähnyt neurologiani Arikkaa pitkään aikaan, lähemmäs vuoteen, ja nyt olisi suuri tarve päästä hänen luokseen. Arikka kun on ollut minulle niin tärkeä ihan alusta asti ja on NuPon jälkeen pysynyt minulle jonkinlaisena terapeuttina ja tukihenkilönä.


  Viime käynti sairaalassa, neurologin luona oli traumatisoiva ja olen kyllä sitten epätoivon partaalla, jos Arikka ei käy enää SASsissa ja jos en voi tavata häntä TYKSissä. Taidan sitten jättää neurologikäynnit siihen ja aloittaa NuPossa käynnin, sillä on oikeasti sellainen olo, että nyt tarvitsen kallonkutistajaa. Päässä liikkuu ties mitä ajatuksia ja hirvityksiä, joten olisi mieluisaa päästä purkamaan niitä kerran tai pari viikossa jollekulle ammattiauttajalle.

Ja koulu on homoneekeri. En millään jaksaisi sitä, mutta pakko se on nämä kolmisen viikkoa. Toivon etten joudu enää kokeiden uusintoihin, sillä se on ihan shaibaa. Pitäisi lueskella joululomallakin niihin jos haluaisi parantaa numeroa. Fysiikasta en tasan mene läpi.

Ah loma on kohta. Ja joulu!
Suunnitteilla on seuraavaa:
Jouluaatto meillä (Miki meille?) ja sit joku päivä joulukirkkoon. Eikä Rilla kuulu tähän kokoonpanoon enää.

Pitäisi lahjoja hankkia. Mut mitä hemmettiä oikeasti?? Minulla on Mikille kehitteillä yksi juttu, mutta nyt olen hävittänyt senkin :D. Ja haluaisin ostaa ainakin Roopelle jotain. Mutta mitä?
Perhana kun kaikilla on jo kaikkea ja kun kaikki toivovat niin vääriä asioita. Perhanan perhana!

Oma listani on nykyään seuraava:
-    Sukkia
-    Toy Story 3 peli Playstation 3:lle
-    Mandarin Spawn –figuuri
-    Sergei Prokfjeviltä jokin levy
-    Lisää sukkia
-    Jokin ihana kirja

Mutta että sellaista. Ja vielä pakko tähän loppuun lisätä, että taidan aloittaa nyt unipäiväkirjan pidon. Ja että omat luokkatoverit suurimmilta osin vituttavat niin armottomasti, että tekisi joskus mieli napata kirves mukaan kouluun.

Erityisesti neiti Himmler, sen ruma kaveri ja sit niitten ruma limainen hippikaveri.

Mutta hyvät illanjatkot ja yöunet teille, toverit. Adieu

- Haikeri