Päivää, rakkaat toverit.

Tänään on ollut ihan härö päivä. Nukahdin viimeyönä vasta joskus kello kaksi ja sain aamulla herätessäni jonkun ihme migreenisydänkohtauksen, jonka takia en sitten lähtenyt kouluun. Vähän ottaa pattiin, sillä tänään olisi ollut toiseksi viimeinen tunti liikuntaa, joten on hyvinkin mahdollista, että olen lentänyt kurssilta ulos. Loisteliasta!

Heti kun vointi antoi myöten, olen siivonnut huonettani. Haluan tehdä siellä oikeastikin jonkinlaista muutosta, ja muutosta siellä kyllä tapahtuu: neljä pahvilaatikollista tavaraa kellariin ja kaksi jätesäkillistä tavaraa roskiin. Hyllyni näyttää heti paljon paremmalta.. ja vaatekaappini.
Nikolai on lihonut taas. Nyt se on semmoinen löystyvä bodari :D. Ja sen pyörä meni sitten yöllä rikki. Pitäisi sekin jaksaa korjata, mutten varmaan nyt.

Koulussa on nyt jotenkin erityisen vaikeaa. No ei ihme, kun viimeiset pari jaksoa ollut kahdeksasta neljään asti ja seitsemää eri ainetta, koeviikolla kuudet eri kokeet ja muutenkin hirveä stressi. En varmasti pääse fysiikkaa läpi, mutta toivoisin, että joo. Enkku nyt menee ainakin, samoin venäjä, psykologia kanssa, mutta ruotsista en tiedä. Kuviksesta varmasti kymppi :D.

Ja tässä koulunkäynnissä ärsyttävintä on se, kun en millään JAKSA opiskella! Minulla ei ole intoa eikä motivaatiota, eikä varsinkaan aikaa! Koulupäivisin olen iltaisin niin väsynyt, etten jaksa kuin ehkä juuri ja juuri tehdä läksyt. Viikonloput haluan viettää rennosti Mikin kanssa, mutta nyt minun on kai pakko ottaa itseäni niskasta kiinni ja tämä opiskella tämä viikko ensiviikolla alkavaa koeviikkoa varten. En kyllä millään haluaisi jättää näkemättä Mikiä, mutta minun on kai pakko itseni ja koulunkäyntini vuoksi jättää tämä viikonloppu väliin ja opiskella. Ellen sitten saa tällä viikolla tehtyä asioita. :3.

Joulukin tulee ja tänään on saatu aika lailla suunnitelmia lukkoon: jouluaatto kotona, joulupäivänä Hyvinkäälle menee ne ketkä haluaa ja sitten… sitten vain hengaillaan. 28. päivä olisin menossa hesaperheen kanssa katsomaan Pähkinänsärkijää ja uusivuosi menisi kanssa Helsingissä ollessa. Ah, ihanaa, loma loma LOMA!

Nyt olen jo keksinyt Mikille lahjan. Enää pitäisi tietää, mitä hankin Roopelle (ja Rillalle). Iskälle hankitaan Roopen ja Rillan kanssa yhteisvoimin jokin lahja, kuten varmaan myös äidille.
Pitäisikö muistaa myös kavereita?

Jouluna pitäisi sitä sitten itsekin saada lahjoja. No, edelleenkin toiveet ovat melko samat: sukkia, uudet ihanat puukynät, tusseja, sukkia, pyjama, jokin ihana elokuva/dvdboksi, sukkia, levyjä,
Toy Story 3 –peli

Mandarin Spawn –figuuri

Depeche Moden puuttuvat levyt

ja jokin ihana kirja…

Mutta minut voi kyllä aina yllättää~…

- Haikeri